Textruta: Hans Petter Martinsen, også kalt HP,var en velkjent bokser og vant NM tre ganger på rad,  ble nordisk mester og vant kongepokalen. Han var også med på landslaget i mange år, og har representert Norge i VM og EM. HP var en råsterk bogser og forbilde for mange.
I 1988 bogset HP sin siste  kamp i Roskilde, og vant  på knockout etter 37 sekunder. Deretter fikk HP to ganger proffstilbud av den legendariske bogserpromotoren Mogens Palle. I tiden etterpå begynte han å jobbe som livvakt for en av Oslos millionærer, og han ble også pengeinnkrever for inkassobyråer. Snart vanket han bland Oslos mest kriminelle, testet narkotika og steroider, og ble avhengig av det. I syv år spredte han frykt og elendighet som torpedo for kriminelle topper, riktfolk og firmaer i den grå pengemarkedet, og snart også for utlandsk maffia.
Men dtet skjedde en total forendring i HPs liv. Gud hadde på mange måter holdt sin hånd over ham med englevakt og beskjyttelse i livstruende situasjoner. Pløtslig en dag ble han overmannet av Guds kjærlighet, og etter et overnaturlig møte med Jesus, gikk han over fra å være et levende monster til å bli et
levende Jesu-vitne.
 

Textruta: Nå utstråler HP Jesu kjærlighet, og  lever et liv som preges av troen på Jesus Kristus. Han har møtt en kjærlighet som langt overgår den hat og gjengjeldelsesmentaliteten livet tidligare var preget av, og den Guds nåde han selv har møtt, forteller han gjerne andre om. Denne boken handler nettopp om dette - Guds kjærlighet vsHPs

ISBN 978-82-302-0557-0
I salg fra 20 oktober 2007

Textruta: Guds kjærlighet vs. HPs

Textruta: HP– The Untouchable

Textruta: Boken "Guds Kjærlighet vs HP" kan forhåndsbestilles på epost: ordre@hermon.no, eller telefon 63803099. Boken koster Kr. 149,- (+ porto), portofritt tilsendt ved kjøp av 3 eller flere.